Vind en Samsung Galaxy S10 – ja, lige nu har du chancen for at blive den heldige ejer af det seneste skud på stammen af Samsungs flagskibsmodel blandt deres smartphones.

CBB Mobil udlover i øjeblikket en sort Samsung Galaxy S10 128 MB som præmie i en konkurrence. Du kan deltage, hvis du er fyldt 18 år. Alt hvad du skal gøre er at udfylde en formular. Så vil du have ét lod i lodtrækningen om præmien, der har en værdi af 7199 kr.

Konkurrencen løber frem til den 30. juni 2019. Vinderen bliver trukket senest den 4. juli 2019.

 

Samsung Galaxy S10 begejstrer anmelderne og vinder den ene test efter den anden

Når man læser tests af Samsung Galaxy S10, er der ingen tvivl om, at her er en smartphone, som indfrier forventningerne hos selv den mest kritiske forbruger.

Af nye smarte funktioner kan jeg nævne muligheden for omvendt trådløs opladning. Det betyder, at du faktisk kan bruge den nye Galaxy S10 som en powerbank til at lade fx dine trådløse høretelefoner op. Ret smart, hvis jeg selv skal sige det. Batteriet er desuden blevet større, så der kan gå længere tid mellem hver opladning. Det går endda endnu hurtigere end førhen med at lade telefonen op.

Skærmen på Samsung Galaxy S10 hører til blandt markedets bedste. Den nyudviklede Dynamic AMOLED skærm er på hele 6,4 tommer og så lysstærk, at du kan se indholdet på skærmen selv i den skarpeste sommersol.

Der er stadig jackstick i Samsung Galaxy S10, så du kan bruge et sæt helt traditionelle høretelefoner med ledninger. Lyden er for øvrigt heller ikke at kimse af, hvis du vil se film eller høre musik.

Samsung er generelt kendt for at lave gode kameraer i Galaxy-serien, og S10 er ingen undtagelse. På bagsiden sidder der tre kameralinser, som gør det nemt at tage gode billeder og optage videoer med forbedret stabilisering. Selfie-kameraet foran på telefonen overrasker med høj kvalitet og evnen til at fange mange detaljer.

 

Vind en Samsung Galaxy S10

Er du fristet til at investere i Samsungs nye smartphone til en værdi af 7199 kr? Hvorfor så ikke prøve lykken i CBB Mobils konkurrence, som løber af stablen frem til den 30. juni 2019?