Del med dine venner


Send

Hej

og velkommen til Frumik. Jeg hedder Susanne, og det er mig, der står bag artiklerne her på siden.

Jeg skriver praktiske vejledninger, gode tips og inspirerende artikler til dig, som gerne vil lære at lave din egen hjemmeside. Jeg hjælper dig trin for trin med at bygge en hjemmeside i WordPress på dit eget domæne, så du lærer alt det grundlæggende om WordPress.

Jeg vil gerne hjælpe dig godt i gang med at lave din egen hjemmeside i WordPress.

Jeg synes selv, det er rigtig sjovt at lave hjemmesider i WordPress, så jeg har efterhånden bygget nogle stykker både til andre og til mig selv. Jeg har blandt andet haft en webshop med cykeltøj til kvinder. Den drev jeg i 3 år, inden jeg solgte den videre.

Samtidig elsker jeg både at skrive og dele ud af min viden, og det er baggrunden for at drive Frumik.

Jeg håber, at du kan bruge mine guides uanset, hvilken type hjemmeside du vil lave. Det kan være, at du er iværksætter, som skal markedsføre din virksomhed på nettet med en professionel hjemmeside. Eller måske synes du bare, det kunne være spændende at have dit eget sted på nettet, hvor du kan skrive om lige det, du har lyst til.

Under alle omstændigheder vil jeg ønske dig rigtig god fornøjelse med arbejdet.


Kontakt

Vil du gerne i kontakt med mig, er du velkommen til at sende mig en mail på sus@frumik.dk.


Affiliate links

Mange links her på siden er affiliate links. Det betyder, at jeg får en lille provision, hvis du klikker på et af mine links og køber noget. Du betaler ikke mere, så det har reelt ingen betydning for dig, men det gør en stor forskel for mig.

Jeg linker kun til hjemmesider og produkter, som jeg kan stå inde for. Mange af dem har jeg testet, så jeg kan sige god for dem, og derfor vil jeg gerne anbefale dem til dig, så du også kan få gavn af dem.