Gode online værktøjer

Der er mange gode online værktøjer, som kan hjælpe dig, hvis du arbejder med hjemmesider, søgemaskineoptimering, content marketing, sociale medier og alle de andre nicher, som handler om at få trafik på din hjemmeside.

Listen er langt fra komplet, men jeg tilføjer løbende nye værktøjer, når jeg falder over dem. Alle værktøjerne kan gøre dit arbejde lettere, så du får mere ud af din tid. En del er gratis, mens andre koster penge.

Webhoteller

Vil du have en hjemmeside, hvor du har så meget frihed som muligt, skal du købe et domæne og plads på et webhotel. Du kan købe begge dele samme sted.

  • UnoEuro er nok det mest brugervenlige webhotel for begyndere. Kniber det alligevel med at finde ud af, hvad du skal gøre, kan du finde hjælp i mine vejledninger til UnoEuro.
  • Siteground er en overvejelse værd, hvis du er lidt nørdet. De tilbyder en geek-løsning med staging-miljø, så du kan lave en kopi af din hjemmeside, som du kan udvikle på.

Domæner

  • Webhosting tilbyder Danmarks billigste webdomæne til 50 kr. pr. styk. Du behøver ikke at købe et webhotel sammen med domænet, så det er her, jeg plejer at købe mine domæner for derefter at redelegere dem til en anden host.

WordPress-temaer

  • ThemeForest er mit foretrukne sted at købe temaer til WordPress. Udvalget er enormt stort, og der er normalt god support fra de forskellige udviklere.
  • Elegant Themes sælger det populære tema Divi, som er uhyre alsidigt, så du kan bygge nærmest en hvilken som helst hjemmeside med det.
  • Premium WordPress temaer er min liste over endnu flere steder, hvor du kan købe et WordPress-tema til din nye hjemmeside.

ANBEFALET TIL DIG