Mange af os bruger rigtig mange timer foran computeren enten på vores arbejdsplads eller i vores fritid. Vi kaster ofte et blik på computerens skrivebord for at finde en fil eller starte et program op. En standard-baggrund kan være lidt trist at se på, men der er heldigvis masser af gratis baggrundsbilleder, som du kan downloade og installere på din computer.

Jeg har været på udkig efter flotte naturbaggrundsbilleder, da jeg ofte selv bliver fascineret af den utæmmede natur, de smukke landskaber og vilde dyr i deres naturlige omgivelser.

 

Sådan skifter du dit baggrundsbillede

Når du har fundet et billede, som du gerne vil bruge som baggrundsbillede, skal du starte med at gemme det på den computer, hvor du gerne vil bruge det.

Derefter skal du højreklikke på skrivebordet og vælge “Personlige indstillinger”. Klik på “Skrivebordsbaggrund” og derefter på “Gennemse”. Nu skal du finde dit nye baggrundsbillede. Når du har fundet den mappe, hvor det ligger, klikker du på “OK”. Til sidst skal du markere billedet og klikke på “Gem ændringer”.