Du har sikkert gjort dig nogle tanker om, hvordan din hjemmeside skal se ud. Måske har du også opdaget, at der er ufattelig mange temaer til WordPress, så det er svært at vælge. Du kan gøre som mange andre og købe et af de populære premium WordPress-temaer.

Så får du med sikkerhed et gennemarbejdet og afprøvet tema. Hvis det var dårligt, ville det ikke være populært, fordi konkurrencen er hård. Der er mange temaer at vælge mellem, så det lægger et vist pres på de udviklere, som gerne vil leve af at sælge WordPress-temaer.

Et premium WordPress-tema koster typisk omkring 40-80$. Du har ikke eneret på temaet, så du kan sagtens støde på andre hjemmesider, som bruger samme tema som dig. Men langt de fleste almindelige mennesker vil ikke lægge mærke til, om to hjemmesider er bygget over det samme tema. En hjemmeside får sit eget unikke præg, når du først begynder at lægge tekst og billeder ind. Derfor må du endelig ikke lade det afholde dig fra at investere i et premium WordPress-tema.

Her får du en kort gennemgang af de 10 mest populære premium WordPress-temaer hos ThemeForest lige nu. Hvert tema har sine særlige features, som kan være en styrke alt afhængig af den type hjemmeside, som du er i gang med at lave.

Avada er uden sammenligning det mest populære premium WordPress-tema hos ThemeForest. Det er et meget alsidigt tema, som du kan bruge til stort set alle typer af projekter lige fra en blog til en portfolio til en webshop. Ja, det kan praktisk talt alt, hvad du kunne ønske dig af et WordPress-tema.

Sammen med Avada får du mange forskellige opsætninger, som du kan installere med et enkelt klik. Det giver dig et godt udgangspunkt at arbejde videre med, fordi du ikke behøver at bygge en side helt fra bunden af.

Du kan tilføje forskellige funktioner med den indbyggede Fusion Builder, hvor du bare skal trække elementerne rundt. Nemmere bliver det ikke.

Avada kommer med adskillige forskellige sliders og headers, forskellige layouts til en blog og virkelig mange muligheder for at justere designet af din hjemmeside ned til mindste detalje. Bliver du overvældet af de mange muligheder, kan du altid bede supporten om hjælp. De står klar til det samme.
Vil du lave en webshop, er Avada også et godt valg. Det er designet til at fungere perfekt sammen med fx WooCommerce.

Alt i alt er Avada helt klart et tema, som du bør overveje uanset, hvilken type hjemmeside du vil lave. Der er mange muligheder for at tilpasse designet til dine ønsker, det er responsivt og vældig alsidigt, så du kan næsten ikke gå galt i byen med Avada.

LÆS MERE / KØB KØB WEBHOTEL

 

Ønsker du et unikt design til din hjemmeside, men har du ikke råd til at lade en udvikler designe din hjemmeside helt fra bunden af? Så er X – The Theme måske noget for dig. Som en del af temaet får du ganske mange forskellige designs eller “stacks” at vælge mellem. Det gør det nemt for dig hurtigt at skabe dit eget unikke design.

Alle de basale elementer som logo, fonte og farver og de mere komplekse elementer som header, menuer og sidebar kan du skræddersy lige efter dit hoved uden at skrive den mindste smule kode. Som en bonus kan du også se alle ændringer live uden at opdatere din hjemmeside i browseren.

X – The Theme er selvfølgelig responsivt, så det ser godt ud på både små og store skærme. Det bliver leveret med over 20 plugins, som fx gør det nemt at sætte tilmelding til dit nyhedsbrev op.

Du kan bruge dette tema til praktisk talt alle typer hjemmesider. Det bliver leveret med så mange indbyggede designs, så du uden problemer kan bygge en professionelt udseende hjemmeside uanset, hvilken branche du beskæftiger dig med.

LÆS MERE / KØB KØB WEBHOTEL

 

Hvis du er vild med minimalistisk design, er Enfold en overvejelse værd. Du kan bruge dette tema til både blogs, portfolios, webshops og hjemmesider til virksomheder uanset branche.

Det er nemt at arbejde med, og du kan installere indholdet fra en demo med ganske få klik, så du har et godt udgangspunkt for at bygge din egen hjemmeside. Du kan endda trække de forskellige elementer rundt med et intuitivt drag & drop-værktøj, som gør det virkelig nemt at lave en hjemmeside.

Enfold kommer med forskellige indbyggede sliders, integration til MailChimp og mange andre nyttige funktioner. Supporten til Enfold bliver rost til skyerne af tidligere købere for at være både hurtig og venlig. Alene det kan være en god grund til at vælge Enfold.

LÆS MERE / KØB KØB WEBHOTEL

 

Med Bridge kan du bygge en firma-hjemmeside til alle typer af virksomheder uanset branche. Temaet har mange fede funktioner, som kan hjælpe dig med at bygge en hjemmeside, som vil fange opmærksomheden hos de besøgende.

Investerer du i Bridge, får du 200 demoer, som du kan bruge som basis for din egen hjemmeside. Lur mig, om ikke en af de mange demoer vil falde i din smag. Du kan bygge videre på dem eller starte helt fra bunden med en blank side. Du kan lave uendeligt mange forskellige layouts med drag & drop-værktøjet.

Bridge kommer med et hav af ikoner, over 600 forskellige fonte, en avanceret slider som du kan bruge til video’er, forskellige typer af menuer som fx en mega menu eller en fullscreen menu, sticky header og meget meget mere, som bare hører sig til i et moderne og elegant webdesign.

LÆS MERE / KØB KØB WEBHOTEL

 

BeTheme er et stort anlagt WordPress-tema, som giver dig over 230 demo-layouts at vælge mellem til din nye hjemmeside. Du kan bruge dette tema til alt! Firma-hjemmesider i en hvilken som helst branche som fx personlig træner, frisør, arkitekt, håndværker, fotograf eller stylist. Du kan lave en elegant blog, et nyhedsmagasin, en one-pager, en webshop, en portfolio… ja, kun fantasien sætter grænsen med BeTheme.

Du kan bruge forskellige menuer til forskellige undersider. Du kan vælge mellem 7 forskellige headers, 200 shortcodes og 300 ikoner. Du kan sætte video’er ind i slideren. Der er indbyggede seo-funktioner, som du kan slå til eller fra alt afhængig af, om du foretrækker et SEO-plugin som Yoast eller All In One SEO.

Selvfølgelig er der et drag & drop-værktøj, lige som BeThem er responsivt. Det er jo nærmest en selvfølgelig blandt de mest populære WordPress-temaer.

LÆS MERE / KØB KØB WEBHOTEL

 

Jupiter er et tema, som har været på markedet i nogle år efterhånden. Det er et godt tegn, fordi temaet vil være gennemtestet af køberne, så du undgår trælse fejl, som supporten skal løse for dig. Femte version af Jupiter har set dagens lys, så udviklerne lægger mange kræfter i dette tema i form af løbende opdateringer. Det bidrager til, at din hjemmeside altid er sikker og up-to-date.

Også Jupiter bliver leveret med en masse forbyggede layouts, så du lynhurtigt kan lave din egen hjemmeside. Der følger et effektivt drag & drop-værktøj med, så du nemt og hurtigt kan flytte rundt på de forskellige moduler på din hjemmeside. Desuden er der masser af muligheder for at justere indstillingerne på fx sidens bredde, scroll effekter og hvor responsiv din hjemmeside skal være.

Du kan vælge mellem et væld af header styles, layouts til blogindlæg, mega menuer og meget meget mere. Du kan lave flotte tabeller, sliders, baggrundsbilleder, gallerier etc, så det er faktisk kun din fantasi, der sætter grænsen for, hvad du kan med Jupiter. Selv de professionelle fremhæver Jupiter som et WordPress-tema, der giver dig masser af frihed til at bygge præcis den hjemmeside, som du drømmer om.

LÆS MERE / KØB KØB WEBHOTEL

 

Flatsome blev oprindeligt udviklet specielt til webshops. Det blev hurtigt et populært premium WordPress-tema, hvor køberne efterspurgte flere funktioner, så det var muligt også at bruge Flatsome til andre typer hjemmesider. Det ønske imødekom udviklerne, så i dag er Flatsome et alsidigt tema, som du kan bruge til en webshop, firmahjemmeside, portfolio, blog eller hvad du nu ønsker.

Folkene bag Flatsome har fokus på at skabe et lynhurtigt og responsivt WordPress-tema til en webshop. Det er vigtigt af hensyn til både brugervenlighed og søgemaskinevenlighed, hvilket er en væsentlig forklaring på Flatsomes succes.

Det er nemt at arbejde med Flatsome, fordi der følger en indbygget drag & drop-editor med. Det er jo nærmest et must i dag blandt de populæreste WordPress-temaer. Fordelen for dig er, at du hurtigt kan komme i gang med at bygge din webshop, selv om du ikke er vant til at lave hjemmesider. Brug et par timer på at prøve dig frem – eller hent en af demoerne ind og byg videre på den – og så er du klar til at lægge dine første varer ind.

Derudover har Flatsome alle de nødvendige funktioner, som du får brug for, hvis du vil bygge en lækker webshop. Her er søgefelt, filtreringsmuligheder, ønskelister, anmeldelser, relaterede produkter og et hav af andre muligheder. Kort sagt får du aldrig brug for et andet rendyrket webshop-tema, hvis du investerer i Flatsome.

LÆS MERE / KØB KØB WEBHOTEL

 

Teknisk er Uncode helt fremme i skoene med det indbyggede drag & drop-værktøj. Sammen med de mange forskellige demoer, som du kan importere, er det ufatteligt nemt at bygge en ny hjemmeside, selv om du aldrig har prøvet det før, hvis bare du har lysten. Dokumentationen er udførlig, så du har hjælp og vejledning lige ved hånden til at komme godt i gang.

Uncode skiller sig blandt andet ud ved valget af fonte. Ud over Google Fonts kan du også vælge mellem Typekit, Font Squirrel og Fontdeck. Vil du ændre farverne på små enkeltstående detaljer som fx en horisontal streg, er Uncode også virkelig nem at arbejde med. Uncodes design er minimalistisk i sit udtryk, hvilket stiller store krav til alle detaljerne, som er forfinet til perfektion.

Derudover har Uncode selvfølgelig alt, hvad et moderne populært premium WordPress-tema skal have som fx sliders, mega menuer, sticky menu, light boxes, parallax scrolling og infinite sidebars.

Koden bag Uncode er udviklet med fokus på at skabe et lynhurtigt WordPress-tema, som også loader hurtigt på langsomme forbindelser. Det er fx godt i forhold til smartphones.

Det er svært at få armene ned over Uncode. Det er et gennemarbejdet WordPress-tema med et lækkert design, som simpelthen er perfekt til kreative hjemmesider.

LÆS MERE / KØB KØB WEBHOTEL

 

Vil du have et premium WordPress-tema, som du kan gøre til dit helt eget, er Newspaper det rigtige valg. Det er designet til at bygge moderne online magasiner og nyhedssites, så der er tusindevis af indstillinger og muligheder. Du kan lave nyhedsoversigter med populære artikler, fremhævede artikler, nyeste artikler, mest kommenterede artikler, tilfældige artikler og meget mere. Du kan vise nyhedsoversigter som en traditionel liste med eller uden billeder, eller du kan vise listen som billeder ordnet i et gitter for et fremhæve særligt udvalgte artikler.
Du behøver ikke begrænse dig, når du skal beslutte dig for, hvor meget indhold du vil have på forsiden. Newspaper er nemlig designet til at håndtere store mængder indhold hurtigt selv på smart phones.

Der er mange forskellige layouts at vælge mellem til en artikel, og flere af disse layouts har tænkt annoncer ind i designet. Temaet tager også højde for, at nogle nyhedssites i højere grad benytter sig af videoer frem for skrevne artikler

Vil du lave lister, er der en smart feature, hvor du blot skal vælge størrelsen på overskriften til hvert punkt på listen, og så klarer Newspaper praktisk talt resten for dig. Det er en dejlig nem måde at lave lister på.

Selvfølgelig følger der et indbygget drag & drop-værktøj med. Som en bonus følger der en række plugins med, så du fx kan vise vejrudsigter eller valutakurser lige som alle de etablerede nyhedsmedier. Du kan vise en news ticker øverst på forsiden – god til fx breaking news. Du kan vise dagens dato, hvor mange gange en artikel er læst og meget meget mere, som til sammen giver dig fantastiske muligheder for at bygge et lækkert online magasin.

LÆS MERE / KØB KØB WEBHOTEL

 

Salient er et WordPress-tema med ganske få valgmuligheder, når det gælder layout af en artikel eller webshop. Til gengæld er der mange muligheder for at sætte dit personlige præg på designet, når du skal vælge font, farver og det mere overordnede layout. Er du i tvivl om, hvordan du skal gribe det an, er der god hjælpe at hente i en række video-vejledninger.

Vil du gerne bruge video som baggrund i stedet for et billede, er Salient en overvejelse værd. Det er en funktion, som vil skille din hjemmeside ud fra mængden og få den til at se dynamisk ud.

Derudover har Salient en del af de samme funktioner som andre premium WordPress-temaer: Drag & drop-værktøj, mega menu (dog ingen sticky menu, men deres support hjælper gerne med den kode, som du skal bruge for at implementere den), sliders, infinite scroll og sociale dele-knapper. Det er desuden responsivt og seo-optimeret.

Salient er dog ikke helt så spækket med lækre funktioner som de øvrige populære premium WordPress-temaer her på listen. Alligevel er det et godt valg, hvis du gerne vil have et overskueligt tema og muligheden for at bruge video som baggrund.

LÆS MERE / KØB KØB WEBHOTEL