Har du aldrig så meget som snuset til WordPress? Så er dette begynder-kursus lige noget for dig, hvis du gerne vil i gang med at lave din første hjemmeside.

Kurset bliver afholdt i Slagelse lørdag den 10. marts 2018 kl. 9 – 16. Prisen er kr. 1995,- incl. moms og fuld forplejning.
 

Hvad lærer du?

Jeg gennemgår de forskellige funktioner i WordPress, så du selv kan arbejde videre med at lave en hjemmeside. Det kommer til at handle om, hvordan du

 • laver de grundlæggende indstillinger
 • opretter sider
 • strukturerer indholdet ved hjælp af kategorier og tags
 • lægger billeder ind
 • opretter en menu
 • administrerer kommentarer
 • tilpasser sidebaren med widgets
 • tilføjer forskellige funktioner i form af plugins
 • installerer et andet design
 • tager backup
 • forbedrer sikkerheden

Der er kun 5 pladser på dette kursus, så her er god mulighed for at få svar på alle dine spørgsmål om WordPress.

Har du et ønske om, at vi kigger på en bestemt funktion, vil jeg så vidt muligt prøve at få det flettet ind i kurset. Der vil selvfølgelig være rig mulighed for, at du kan stille spørgsmål, så vi kan komme i dybden med det, som du gerne vil lære i forhold til at lave din første hjemmeside i WordPress.

Undervisningen tager udgangspunkt i materiale, som jeg har skrevet til netop dette kursus. Materialet får du tilsendt som pdf inden selve kursusdagen. Det indeholder masser af billeder og vejledninger, som trin for trin beskriver, hvad du skal gøre for at bygge en hjemmeside i WordPress.

 

Hvem er dette kursus for?

WordPress for begyndere er for alle, som har lyst til at lave deres egen hjemmeside. Du behøver ikke at have nogen erfaring inden for dette felt, da undervisningen foregår i et tempo, hvor alle kan være med, hvis blot man er vant til at bruge en computer. WordPress er nemlig et meget brugervenligt system.

 

Hvad skal du tage med?

Undervisningen vil veksle mellem oplæg og praktiske øvelser, hvor du arbejder lidt på din egen hjemmeside. Det vil derfor være en god idé, at du tager en bærbar med, som du kan gå på nettet med. Der er trådløs internet i kursuslokalet.

For at få mest mulig ud af undervisningen vil jeg også anbefale dig at købe dit eget domæne og webhotel senest et par dage inden, at kurset finder sted. Det kan nemlig godt tage op til 24 timer fra du har købt den, til den er klar, så du kan arbejde på den.

Du kan blandt andet købe et domæne og et webhotel hos UnoEuro, Surftown eller One.com.

Har du ikke selv en hjemmeside, kan jeg stille en til rådighed for dig. Jeg skal blot have besked på forhånd. Men du skal være opmærksom på, at indholdet på den side vil blive slettet igen efter kurset, så derfor vil jeg anbefale dig at købe din egen hjemmeside inden kursets start.

Er du i tvivl om, hvordan du køber et domæne og et webhotel, vil jeg gerne hjælpe dig. Bare skriv til mig på sus@frumik.dk.

 

Hvad er inkluderet i prisen?

Kurset koster kr. 1995,- Du får undervisning fra kl. 9 til 16 med indlagte pauser. Inden kurset får du tilsendt min vejledning om WordPress for begyndere som en pdf-fil.

På selve kursus-dagen vil der være fuld forplejning med

 • hjemmebagt morgenbrød
 • formiddagskaffe og -te
 • lækker frokostbuffet
 • eftermiddagskaffe og -te med hjemmelavet sødt
 • kaffe, te, isvand og frugt under hele mødet

Der er i alt 5 pladser til dette kursus, så du får en grundig introduktion til WordPress. Du kan selvfølgelig ikke nå at bygge en hel hjemmeside på dette kursus, men du kan komme rigtig godt i gang.

 

Hvor bliver kurset afholdt?

Dette kursus bliver afholdt på Liselund i Slagelse. Det ligger få minutters kørsel fra motorvejen, så det er nemt at komme hertil, hvis du ankommer i bil.

Adressen er Liselund Møde & Kursussted, Slotsalleen 44, 4200 Slagelse.

Rejser du med tog eller bus, kan du fra stationen i Slagelse tage bybussen til Liselund. Flere ruter stopper i nærheden, så du skal gå 400 – 750 meter afhængig af, hvilken bus du kører med.

Liselund har mange trapper, så adgangsforholdene er vanskelige, hvis du sidder i kørestol.

 

Hvordan tilmelder du dig?

Du kan tilmelde dig kurset WordPress for begyndere i Slagelse ved at klikke på købeknappen her på siden. Din plads er sikret, når jeg har modtaget din betaling.

Vær opmærksom på, at tilmelding er bindende. Bliver du forhindret i selv at møde op til kurset, er du velkommen til at sælge pladsen til en anden.

Jeg tager forbehold for, at det kan være nødvendigt at aflyse kurset ved sygdom eller ekstremt vejr. I så fald får du hele det indbetalte beløb retur.

Har du spørgsmål, som du gerne vil have svar på, inden du tilmelder dig, er du meget velkommen til at sende mig en mail på sus@frumik.dk.